Monday, June 12, 2017

Assalammualaikum......selamat berpuasa semua....maaf lama sangat tak update blog ni .....masih lagi aktif blog ni.....saya pun still masih jual produk2 ni seperti biasa.

ni nak kongsi pasal tonic aily hair di satu blog......memang tonic aily hair ni susah nak cari kalau jumpa pun harga dah mahal skg....paling tinggi yang saya nampak RM55...bila populer harga mula lar naik.....saya nak naik banyak2 sian pulak customer yang biasa beli kan....walapun harga dah naik saya naikkan sikit jer harga....kalau ikut mcm penjual RM55 ni (iklan terkenal)  fuhhh kaya kita hahaha

meh baca tentang tonic aily hair kat blog ni....
http://bicarafarah.blogspot.my/2017/03/tonik-rambut-yang-berkesan-aily-hair.html